The Quadratic Stylist

Ballad Of The Green Berets

Alla vill vi se unga ut

Det är väl bara naturligt att man vill se ung och fräsch ut, ingen tycker väl om att se dom första rynkorna komma dra, eller känna att hyn inte är lite fast som den var förut. Ja det är väl bara normal att känna så. Och det är väl därför det går så bra för alla salonger som erbjuder olika typer av hudföryngring och det är något som jag själv skulle vilja gå på.
Ja det är väl alltid skönt att få gå och skämma bort sig lite när man känner sig som risigast. Ja det är bra om man har möjligt att gå iväg och unna sig den där ansiktsbehandlingen lite då och då.

Bra för huden

Ja det är bra för huden få lite omtanke och att ta en liten behandling kan verkligen göra susen för en torr och känslig hud. Speciellt under vinterhalvåret då huden ofta blir lite torrare och känsligare. Ja då kan det vara bra att ta hand om sin hud lite extra. Köpa en extra fet kräm för ansiktet och att smörja in sig ordentligt och att göra lite så huskurer hemma kan också vara en bra ide som hjälper ens torra hud att få lite mer lyster.

Ja det finns så mycket man kan göra och så många olik ställen att gå till för att få en skön ansiktsbehandling och det är ju underbart att det finn så många olika ställen som man kan gå till och få koppla av för en stund. Och det är väl toppen om man har möjlighet att göra det så att man mår så bra som möjligt. För det förtjänar vi alla att må bra och att göra vissa saker som gör att vi stressar ner och tar det lugnt en stund.
Så det är ett bra vintertips till alla som är trötta.